Adam & Noah

Adam og noah

”Jeg grinede så tårerne trillende”

- Sådan lød det fra både anmeldere og fans, da Adam og Noah i efteråret 2017 var på danmarksturné.

  • Kan bookes som komikere

Adam & Noah startede deres komikerkarrierer med små videoer på Facebook og YouTube, og siden er deres popularitet kun vokset i et sådant omfang, at de har flere Danmarksturnéer bag sig.

Adam & Noah tog i 2016 på deres første Danmarksturné med showet ”Hva’ Sker Der Dansker”, der blev så stor en succes, at de valgte at lancere endnu en tour i 2017, denne gang under titlen: “Klogskab”.

Med ”Klogskab” blev det for alvor slået fast, at Adam & Noah er kommet for at blive: Over hele landet optrådte de for udsolgte sale og deres observationer og komik har gang på gang vist sig at tiltrække alle typer af danskere: For Adam & Noah har ramt plet med deres både humoristiske og intelligente jokes om ”kartoffeldanskerne” og ”de brune” – og hele Danmark griner selvironisk med på de verbale klask.

I 2024 kan du endnu engang opleve Adam & Noah, når de, sammen med Mahamad Habane og Melvin Kakooza, drager på BROS-arenatour til landets fire største byer. Som de selv siger: “flæk en billet, før de er væk, og det kan du gøre lige her”. 

Du kender blandt andet Adam & Noah fra følgende:

  • Allerede i efteråret 2018 annoncerede makkerparret deres sidste solo-turne rundt i Danmark med showet ”Farvel og Tjak”, der på grund af Covid-19 er blevet rykket til 2021 og sluttede i Royal Arena 2022.
  • I efteråret 2017 tog de på danmarksturné showet ”Klogskab”.
  • Makkerparrets første danmarksturné blev med showet ”Hvad sker der dansker” i 2016.
  • ”Hvad sker der dansker” – en TV-serie på 10 afsnit, der blev vist på DR i 2015-2016.
  • Fra ”Valgsatire” under Folketingsvalget i 2015.
  • Adam & Noahs første video går viralt på deres Facebookside, hvorefter makkerparret bliver et etableret navn, der bliver samtaleemne for danskerne (2015).
  • Karaktererne Adam & Noah opstår ved teaterforestillingen ”En Kliché” (2012) og har siden hængt ved.
  • Sammen med Melvin Kakooza og Mahamad Habane, udgør Adam & Noah gruppen, BROS, der fra 21. september 2024 er på landsdækkende arenaturné.

Har du brug for et sjovt indspark til din næste firmafest, private fødselsdag eller noget helt tredje, kan du booke Adam & Noah. Med deres humoristiske tilgang til danskernes traditioner og holdninger, giver de anledning til selvironiske grin og klapsalver, der kan ruske op i de fleste forsamlinger.

Book Adam & Noah til dit næste arrangement

Ønsker du at booke Adam & Noah til dit næste arrangement, så udfyld vores bookingformular, og vi vil kontakte dig snarest muligt for at aftale nærmere.

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book Adam & Noah

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024

Karen Sophie Lerhard
Head of Talks – Corporate Comedy Booking
karensophie@allthingslive.com
+45 4096 3432

Michael Vitten
Corporate Booking – Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Connie Pedersen (BARSEL)
Booking – Agent
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Find mere inspiration til underholdningen

Står du for at skulle arrangere underholdning til sommerfesten, skolestart, julefrokost, workshop, kick-off, fredagsbar, produktlancering eller andet? Så lad os hjælpe dig!

Find mere inspiration til det komiske indslag, skræddersyet til jeres event. Vi har det hele!

Danmarks bedste musikere, komikere, foredragsholdere og konferencierer til jeres arrangement

Hos All Things Live har du mulighed for at booke underholdning fra nogle af Danmarks utvivlsomt bedste navne inden for musik, comedy og foredrag.

Vi er altid behjælpelige med at få skruet arrangementet sammen på den bedst tænkelige måde, så du og dine kolleger eller gæster får en uforglemmelig aften, hvad end I skal holde julefrokost, sommerfest, bryllup, kickoff, fredagsbar, fødselsdag eller noget helt andet.

Få sikret arrangementet med underholdning fra bl.a. Heino Hansen, Ruben Søltoft, Wafande, Tobias Dybvad, Ankerstjerne, Eva Jin, Umahro Cadogan, Nabiha, Martin Jensen, Marie Carmen Koppel og mange mange flere.

Se vores store udvalg af musikere, komikere, foredragsholdere og konferienciers!

Lasse Rimmer
Wafande
Heino Hansen
Ruben Søltoft
Eva
Lasse Rimmer
Lasse Rimmer
Lasse Rimmer

Glade kunder siger det

Vi har haft rigtig mange glade og tilfredse kunder gennem tiden. Vores mål er altid at sørge for så perfekt en aften, og at forberedelserne op til dagen er så lige til og gnidningsfri som muligt. Skal I være de næste?