Anders Grau

Anders Grau
  • Kan bookes som komiker
  • Kan bookes som konferencier

Anders Grau debuterede som standupkomiker i 2011, og det store publikum oplevede ham for første gang ved Zulu Comedy Gallaen i 2012. Han vandt året efter Talentprisen ved samme arrangement. Anders optrådte som sidekick i ”Det Alt For Store Linda P Show”, og var sammen med Martin Høgsted vært på P3’s lørdagsprogram ”Selskabet”.

Stemningen i Anders Graus stand-up leder tankerne hen mod Niels Hausgaards fortællinger. En helt igennem fængslende storyteller-stil, der tager udgangspunkt i dagligdagen, men oftest udvikler sig i absurde retninger.

Anders Grau kunne i 2017/2018 opleves som den fiktive vejrvært i ”Vejret på DR2”, og står sammen med Martin Høgsted bag idé og manus til DR3’s komedieserie ”10 år efter”, hvori de begge spiller hovedrollerne. Anders Grau er ikke bare en fremragende historiefortæller og komiker, men kan ligeledes engageres som konferencier.

I efteråret 2022 tog Anders et smut til stranden, da han tog hul på sin første tour: “Vamos a La Playa”, som blev forlænget ind i foråret 2023.

I sommeren 2024 sprang Anders ud som musicalstjerne i titelrollen som Grauballemanden i “Grauballemanden the Musical” på Nordsjællands Teater.

Hvis du står og mangler en komiker til dit næste event, så book Anders Grau og lad ham stå for underholdningen.

Book Anders Grau til dit næste arrangement

Ønsker du at booke Anders Grau til dit næste arrangement, så udfyld vores bookingformular, og vi vil kontakte dig snarest muligt for at aftale nærmere.

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book anders grau

Sanne Thomas-Larsen
Head of Comedy Booking
sanne@allthingslive.com
+45 6915 7024

Karen Sophie Lerhard
Head of Talks – Corporate Comedy Booking
karensophie@allthingslive.com
+45 4096 3432

Michael Vitten
Corporate Booking – Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Connie Pedersen (BARSEL)
Booking – Agent
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Find mere inspiration til underholdningen

Står du for at skulle arrangere underholdning til sommerfesten, skolestart, julefrokost, workshop, kick-off, fredagsbar, produktlancering eller andet? Så lad os hjælpe dig!

Find mere inspiration til det komiske indslag, skræddersyet til jeres event. Vi har det hele!

Danmarks bedste musikere, komikere, foredragsholdere og konferencierer til jeres arrangement

Hos All Things Live har du mulighed for at booke underholdning fra nogle af Danmarks utvivlsomt bedste navne inden for musik, comedy og foredrag.

Vi er altid behjælpelige med at få skruet arrangementet sammen på den bedst tænkelige måde, så du og dine kolleger eller gæster får en uforglemmelig aften, hvad end I skal holde julefrokost, sommerfest, bryllup, kickoff, fredagsbar, fødselsdag eller noget helt andet.

Få sikret arrangementet med underholdning fra bl.a. Heino Hansen, Ruben Søltoft, Wafande, Tobias Dybvad, Ankerstjerne, Eva Jin, Umahro Cadogan, Nabiha, Martin Jensen, Marie Carmen Koppel og mange mange flere.

Se vores store udvalg af musikere, komikere, foredragsholdere og konferienciers!

Lasse Rimmer
Wafande
Heino Hansen
Ruben Søltoft
Eva
Lasse Rimmer
Lasse Rimmer
Lasse Rimmer

Glade kunder siger det

Vi har haft rigtig mange glade og tilfredse kunder gennem tiden. Vores mål er altid at sørge for så perfekt en aften, og at forberedelserne op til dagen er så lige til og gnidningsfri som muligt. Skal I være de næste?