Lågsus

Lågsus
  • Hits på stribe

  • Et af landets største festnavne

  • Slået publikumsrekorder landet over

Introducing Pelle Peter Jencel og Nicholas Kawamura.

Med det massivt populære Lågsus på P3 stod de sammen bag et af landets største radioprogrammer, og samtidig danner de nu et af landets største festnavne. Kort sagt: Der er fart på drengen, og det er lækkert!

Med fingeren resolut placeret på pulsen, præsenterer Lågsus danskerne for hits på stribe og god stemning–men de to velklædte herrer leverer ikke udelukkende knivskarp underholdning. Lågsus har slået publikumsrekorder landet over, på alt fra Grøn Koncert til Smukfest.

Med solid integritet, en velbevandret musiksmag og øjeblikkelig hoppestemning er der direkte kontakt mellem pult og crowd, når Lågsus rykker ud. Det gælder uanset, om det hedder Roskilde Festival, eller når de gæster et sitrende firmaevent.

Fest med venner er en stor del af Lågsus, og derfor joiner artisterne gerne i flæng, når Pelle Peter Jencel og Nicholas Kawamura leverer god larm. Tidligere har navne som TopGunn, Suspekt,  Cisilia, Djames Braun og Kesi indtaget scenen som en eksklusiv feature til Lågsus’ eksplosive fester.

Senest har den dynamiske duo også imponereret på livefronten i koncertformat, da de i 2023 fyldte Store VEGA til en kæmpe fest af dimensioner. I 2024 bliver festen endnu større, når LÅGSUS indtager Poolen i København.

Book Lågsus til dit næste arrangement

Ønsker du at booke Lågsus til dit næste arrangement, så udfyld vores bookingformular, og vi vil kontakte dig snarest muligt for at aftale nærmere.

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book Lågsus

Connie Pedersen (BARSEL)
Booking – Agent
connie@allthingslive.com
+45 5355 3312

Michael Vitten
Corporate Booking – Agent
michael.vitten@allthingslive.com
+45 2682 2383

Find mere inspiration til underholdningen

Står du for at skulle arrangere underholdning til sommerfesten, skolestart, julefrokost, workshop, kick-off, fredagsbar, produktlancering eller andet? Så lad os hjælpe dig!

Find mere inspiration til det musikalske indslag skræddersyet til dit event. Vi har det hele!

Danmarks bedste musikere, komikere, foredragsholdere og konferencierer til jeres arrangement

Hos All Things Live har du mulighed for at booke underholdning fra nogle af Danmarks utvivlsomt bedste navne inden for musik, comedy og foredrag.

Vi er altid behjælpelige med at få skruet arrangementet sammen på den bedst tænkelige måde, så du og dine kolleger eller gæster får en uforglemmelig aften, hvad end I skal holde julefrokost, sommerfest, bryllup, kickoff, fredagsbar, fødselsdag eller noget helt andet.

Få sikret arrangementet med underholdning fra bl.a. Heino Hansen, Ruben Søltoft, Wafande, Tobias Dybvad, Ankerstjerne, Eva Jin, Umahro Cadogan, Nabiha, Martin Jensen, Marie Carmen Koppel og mange mange flere.

Se vores store udvalg af musikere, komikere, foredragsholdere og konferienciers!

Lasse Rimmer
Wafande
Heino Hansen
Ruben Søltoft
Eva
Lasse Rimmer
Lasse Rimmer
Lasse Rimmer

Glade kunder siger det

Vi har haft rigtig mange glade og tilfredse kunder gennem tiden. Vores mål er altid at sørge for så perfekt en aften, og at forberedelserne op til dagen er så lige til og gnidningsfri som muligt. Skal I være de næste?